Mezőgazdasági drón szolgáltatás

drón-szolgáltatás
KapcsolatGépparkunk

Földmérés RTK pontosan

 

Öntözőberendezés tervezés

 

SHAPE file készítés RTK rendszerrel

 

Multispektrális mérések

 

Vadkár felmérés

 

Drónok a mezőgazdaságban

A mezőgazdasági drónok forradalmasítják a mezőgazdasági tevékenységeket. Használatukkal a gazdálkodók pontosabb adatokhoz jutnak a növények állapotáról, a talajnedvességről és a trágyázás szükségességéről.

A drónok levegőből végzett felméréseikkel időben észlelik a növényi stresszt, a kártevők jelenlétét, a víz- és tápanyaghiányt. Az általuk nyert adatok segítik a termesztés hatékonyabb tervezését, a precíziós növényvédelmet, a víz- és tápanyagfelhasználás illetve a munkafolyamatok optimalizálását. A mezőgazdasági drón szolgáltatással kiegészítve a mezőgazdasági termelés hatékonyabbá és fenntarthatóbbá válik, segítve a gazdálkodókat a jobb terméshozam és a költségcsökkentés elérésében.

A mezőgazdasági drón szolgáltatás részeként a drónok repülésük során pontos térképet készítenek a területről, és az így elkészített SHAPE file alapján az automatizált traktorok képesek navigálni a kijelölt területen; pontosan követni tudják az előre meghatározott útvonalat, a megfelelő időben és helyen végzik el a vetést, aratás vagy egyéb szükséges munkálatokat. Ez a fajta automatizáció növeli a termelékenységet és csökkenti az emberi beavatkozás szükségességét, így időt és erőforrásokat takarít meg a mezőgazdasági termelők számára.

Mezőgazdasági drón szolgáltatásaink

Földmérés RTK pontosan

Öntözőberendezés-tervezés

SHAPE file készítés RTK rendszerrel

Multispektrális mérések

Vadkár-felmérés