ISO

Tanúsítványunk
Kapcsolat

ISO Tanúsítvány

Az Air-Dia Med Kft. elkötelezte magát az ISO 9001:2015 szabványa mellett és bevezette azt 2023. január 2-án.

Szervezetünk minden nap azon dolgozik, hogy a nemzetközileg elismert és széles körben alkalmazott minőségirányítási rendszer elemeinek és követelményeinek betartásával, valamint a magasfokú szolgáltatásnyújtásunkkal a Te, minőséggel kapcsolatos igényeidet kielégítse és időről időre azt folyamatosan biztosítsa.

Köszönjük a bizalmad!

ISO

International Organization for Standardization, Nemzetközi Szabványügyi Szervezet

1947. február 23-án alakult. 165 ország szabványosítási tagszervezetét foglalja magában. Központja Genfben található.

Felderített térség

Állapotfelmérés

Földmérés

Légifotózás

Minőségpolitikánk

Az  Air – Dia Med Kft. vezetése kinyilvánítja és rögzíti azon elkötelezettségét, hogy a tevékenységi körébe tartozó és az alkalmazási területben kiemelt tevékenységeinek magas szintű és eredményes ellátásának támogatása érdekében működteti és folyamatosan fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerét, amely érvényessége az alábbi alkalmazási területben meghatározott tevékenységekre, illetve annak megvalósítását elősegítő valamennyi kapcsolódó tevékenységekre kiterjed.

Kompetenciáink

Selinger György

Az élet minden területén fontosnak tartom, hogy a feladataim elvégzéséhez lehetőség szerint minél több tudásanyaggal rendelkezzek, folyamatosan kövessem a technikai fejlődést. Ez így volt akkor is, amikor a drónozással kapcsolatos képzési intézményt választottam, ahol meglátásom szerint a legjobbaktól tanulhattam.

Selinger Krisztina

A családi vállalkozás tulajdonostársa és Minőségirányítási vezetőjeként fontos számomra itt is az egység. Minden képzésen aktívan részt veszek és a megszerzett tudásomat felhasználva az üzleti életben is támogató jelenlétemmel segítem Györgyöt a közös cél sikeres elérésében.