Őszintén bízom benne, hogy az itt olvasott cikkek hasznosak lesznek számodra és visszatérő olvasóként üdvözölhetlek Téged!


A weboldalon olvashattál már a „Rólunk” menüben arról, hogy miért is vagyunk családi vállalkozás és kinek mi a pontos feladata. Természtesen a kiskorúak elsődleges feladata a tanulás, a sport, ahol ténylegesen szárnyalniuk kell és csak utána következik a drónozás.


Ebben a köszöntőben feltétlen fontosnak tartom röviden bemutatni azokat a partnereimet, akik szaktudásuk legjavát és idejüket áldozták arra, hogy a www.air-dia.hu weboldal létrejöhessen vagy a vállalkozás informatikai rendszere biztosítsa a zökkenőmentes működést.


Benefi Krisztina (SEO szakember): ma nagyon sokszor közhelyként használjuk azt a kifejezést, hogy: Google a barátunk! Hát nekem tényleg a barátom, mert Kriszti hirdetésmentes bemutatkozása ténylegesen a Googlenak köszönhető és innen ered az ismeretségünk majd a közös munkánk. Krisztit azzal bíztam meg, hogy még az indulás előtt segítsen megalkotni a netes marketing stratégiánkat, SEO építésben, kulcsszó kutatásban pedig önállóan készüljön fel a témakört tekintve és az eredményeket építsük be az oldalba. Rátermettségének és lelkiismeretes munkájának köszönhetően ezeken felül az eredeti megállapodásunk kiegészült tartalomkészítésre is.


Makainé Nagy Gabriella (grafikus, webdesigner): Krisztin keresztül került cégünk partneri körébe. Megbízása a weboldal grafikai és design elemeinek elkészítése volt. Munkájában precíz, konstruktív, az ötleteinket teljesen jól átlátó szakember. Igazából a teljes bizalmat akkor nyerte el, amikor a kapott feladatok végrehajtása során számtalan olyan javaslattal ált elő, ami szakmailag megállja a helyét és az oldalt megjelenésében, illetve informatív mivoltában barátságosabbá tette.


TeVeComp 2009 Kft: régi barátságról van szó. A közös munka megkezdése előtt is már jó kapcsolat volt a cég tulajdonosi köre és közöttem. Számtalan informatikai kérdésben voltak segítségemre. Amikor az első munkamegbeszélésen vázoltam nekik, hogy az új projektemet milyen céllal és szolgáltatási szinttel kívánom létrehozni, azonnal nekiláttak kidolgozni az ehhez szükséges eszközök tervezetét. Magasszintű és komplex szolgáltatásuknak köszönhetően nyugodtan foglalkozhatok az Air-DIA Med Kft irányításával, hiszen számítógépes rendszerünket a legnagyobb biztonságban tudhatom.

Reményeim szerint felkészültségünk és szakmailag magas szinten képzett partneri kapcsolataink esélyt teremtenek arra, hogy ne csak olvasóink között, hanem elégedett megrendelőink táborát erősítve bízzak a személyes találkozás lehetőségében veled.

Megosztás