Turizmussal foglalkozó vállalkozások, legyen az szálloda vagy családi vállalkozás, legyen az komplexum vagy erdei ház, mindenki tudja, hogy a vendéget teljes körűen és magas szinten ki kell szolgálni. Elvárásainak megfelelően mindent meg kell tenni azért, hogy a vendég az általunk kínált szolgáltatásokat ki tudja élvezni és a pihenés leteltével elégedetten és jó emlékekkel térjen haza.

Lehet ez aktív pihenés, lehet ez hobbijának hódoló horgász, lehet ez fiataloknak szóló lazulós bulihelyszín és lehet ez csendet, nyugalmat és természetet kereső vendég. A paletta igen széles és korosztály független.

Ez a folyamat már akkor elkezdődik, amikor valaki helyszínt választ. A leírás alapján mindenkiben azonnal megjelennek a víziók, hogy milyen is lehet a hely. Néhány földi fotó, jól beállított képek a szobákról és a lehetőségekről… de innentől kezdve marad a képzelgés és a kommentek olvasása. Ez sokszor előnyt jelent, de sokszor pedig hátrány!

Az Air-Dia Med Kft számos lehetőséget kínál ebben a témában is, mellyel nagyobb eséllyel találhatja meg az érdeklődő a számára megfelelő szállást. Vendégkörünk egy ilyen bemutatás alapján pontosabban képes dönteni arról, hogy a kínálat pontosan egyezik azzal, amit ő keres. Első olvasatra ez lehet negatív érzés, hiszen előfordulhat, hogy lesz, aki minket választana… de ebből teljesen elégedett vendég sohasem lesz. Viszont helyette konkrétan a célközönségünket szólítjuk meg, akik viszont teljes elégedettséggel fognak távozni és keltik élménybeszámolóikkal jó hírünket.

A drónfotózás marketing-lehetőségei szálláshelyek esetében

  • Szálláshelyed az origó és innen készítünk panorámaképeket maximum 120 méter magasságból. Egy képen közel s távol 5 km körzet tehető láthatóvá, melyhez számos programajánlót készíthetünk.
  • Oblique repüléssel olyan 360°-os kört írunk le, legyen az videó vagy fotósorozat, melynek segítségével teljesen körüljárható szolgáltatásod területe esetleg az épület maga.
  • A környezetben található nevezetességek útvonallal, távolsággal, légi felvétellel mutathatóak meg kisfilm formájában. Ezekhez külön készülhet programötlet, túraajánló.
  • Ortomozaik segítségével magassági adatok adhatóak meg és jelölhetőek.
  • Fontosabb szolgáltatásaidat, a pihenési lehetőségeket légi fotó vagy kisfilm segítségével promótálhatod.

Szívesen mutatnád be szálláshelyed és környékének előnyeit leendő vendégeid számára? Keress minket bátran, hogy megbeszéljük a részleteket.


Fotó: Pexels/Kelly

Megosztás