Tűzkár és viharkár felmérés drónnal

 

 

Kapcsolat

Egy tűzvész vagy vihar pusztító hatásai nem csak anyagi károkat okozhatnak, hanem életeket is veszélyeztethetnek. Az ilyen katasztrófák gyakran előre nem látható helyzetek, amelyek pusztításának eredményére gyors és hatékony választ kell adni.

Drónok alkalmazása az ilyen helyzetekben lehetővé teszi a gyors és hatékony segítségnyújtást, jelentősen hozzájárulva a tűzkár és a viharkár felméréséhez szükséges idő lecsökkenéséhez.

A drónpilóta biztonságos helyszínről, távirányítással üzemelteti a kamerával felszerelt repülő egységet, így az emberi munkaerőre nézve a drónos felmérés teljes biztonsággal történik.

Mikor van szükség tűzkár és viharkár felmérésre?

A tűz-és viharkár felmérése magánszemélyek, cégek, közületek számára is szükséges lehet, ha kárt szenvedett tulajdonukra biztosítással rendelkeznek, és szeretnék azt érvényesíteni az elszenvedett tűzkár vagy viharkár bejelentésével.

Hatékony a drónos felmérés választása akkor is, ha a károk rendbehozatalára minél gyorsabban szeretne akciótervet kidolgozni, és nem a károk felmérésére fordítani értékes napokat vagy akár heteket.

Hatóságok számára is kitűnő segítség a drónos felmérés katasztrófasújtott területek ellenőrzésénél nem csak kárfelmérés, de emberi életek felkutatásának és megmentésének céljából is.

Miért érdemes drónnal felmérni a tűzkárt és viharkárt?

Gyorsabb és hatékonyabb,

mint a hagyományos módszerekkel történő felmérés. A drónok képesek gyorsan és pontosan feltárni a károk mértékét, és ezáltal lehetővé teszik a hatékonyabb helyreállítást és javítást.

Sokkal biztonságosabb,

 mint a hagyományos módszerekkel történő felmérés. A drónokkal történő vizsgálatnak köszönhetően ugyanis a feladatot végző személyzetnek nem kell a veszélyeztetett területen tartózkodnia, így nem kockáztatnak emberi életet.

Nagyon pontos adatokat szolgáltat.

A drónok képesek magas felbontású képeket és videókat készíteni, amelyek lehetővé teszik a pontosabb és részletesebb elemzést.

Tűzkár és viharkár felmérés szakemberrel

Amennyiben érintett vagy valamelyik kártípusban, keresd bizalommal az Air-Dia Med Kft. szakértő csapatát.

Saját gépparkunk segítségével gyorsan és hatékonyan ellenőrizzük a tűzkárban vagy viharkárban érintett területek vagy ingatlanok állapotát.

Te megrendeled tűzkár vagy viharkár felmérés szolgáltatásunkat, mi pedig rövid határidőn belül szállítjuk az adatokat.

3d dron